Politica de expediere


Vă mulțumim pentru că ați vizitat și ați cumpărat la Udental Pro. În cele ce urmează sunt termenii și condițiile care constituie Politica noastră de expediere.


Politica de expediere internă

Timp de procesare a expedierii


Toate comenzile efectuate înainte de ora 14:00 sunt procesate în termen de 2-5 zile lucrătoare. Comenzile nu sunt expediate sau livrate în zilele de weekend sau de sărbători.

În cazul în care ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, expedierile pot fi întârziate cu câteva zile. Vă rugăm să acordați zile suplimentare în tranzit pentru livrare. Dacă va exista o întârziere semnificativă în expedierea comenzii dumneavoastră, vă vom contacta prin e-mail sau telefon.

Tarife de expediere și estimări de livrare


Taxele de expediere pentru comanda dumneavoastră vor fi calculate și afișate la finalizarea comenzii.


Destinația

Serviciul

Timp estimat de livrare

Costul expedierii

Romania

Standard

3-5 zile lucrătoare

Gratis

Romania

Prioritate

1-3 zile lucrătoare

11.99LEI


Pot apărea ocazional întârzieri de livrare.


Confirmarea expedierii și urmărirea comenzii


Veți primi un e-mail de confirmare a expedierii odată ce comanda dvs. a fost expediată, conținând numărul (numerele) de urmărire. Numărul de urmărire va fi activ în termen de 24 de ore


Daune


Udental Pro nu esteresponsabilă pentru orice produs deteriorat sau pierdut în timpul transportului. Dacă ați primit comanda deteriorată, vă rugăm să contactați transportatorul de transport pentru a depune o reclamație.

Vă rugăm să păstrați toate materialele de ambalare și bunurile deteriorate înainte de a depune o reclamație.Copyright © 2024 udental.com. All Rights Reserved.