RETURURI ȘI RAMBURSĂRI

Politica noastră are o durată de 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziția dvs., din păcate nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.
Ne străduim să vă oferim cea mai bună calitate și valoare, dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de comanda dumneavoastră, suntem bucuroși să luăm înapoi produsul și să vă eliberăm o rambursare completă a achiziției (dacă este cazul). 
  1. Produsele pot fi returnate numai dacă sunt încă în starea și ambalajul original. Produsele folosite sau produsele deteriorate de către client nu vor fi eligibile pentru rambursare.
  2.  Solicitați numărul de autorizație de returnare și prin e-mail la contact@udentalpro.com cu motivul detaliat al returului și fotografii sau o înregistrare video a produsului care să susțină motivul dumneavoastră. După aprobare, veți primi numărul RA# și adresa celui mai apropiat depozit unde puteți expedia produsul pe care doriți să îl returnați.
  3. Pentru a vă asigura rambursarea, vă rugăm să folosiți un serviciu poștal cu urmărire, nu vom fi responsabili pentru colete pierdute sau lipsă.
  4. La primirea coletului, produsele vor fi examinate și se va emite o rambursare integrală către metoda de plată inițială. O chitanță de rambursare va fi trimisă prin e-mail la adresa de e-mail pe care ați folosit-o la achiziția inițială.

RESTITUIRI ÎNTÂRZIATE SAU LIPSĂ

Vă rugăm să înțelegeți că emitem rambursări imediat ce cererea dvs. de rambursare este aprobată, ceea ce înseamnă că banii părăsesc imediat contul nostru. Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi din nou contul dvs. bancar. Apoi, contactați compania de carduri de credit, este posibil să dureze ceva timp până când rambursarea dvs. este postată oficial. Apoi contactați banca dvs. de multe ori există o perioadă de timp de procesare înainte ca rambursarea să fie postată. Am văzut că unele companii de carduri de credit au nevoie de până la 30 de zile pentru a arăta că fondul a fost pus înapoi pe card. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați


Cât durează livrarea?

Toate comenzile sunt livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare. Livrarea durează în medie între 3 și 5 zile. Dacă comanda dvs. nu a ajuns în termenul de livrare estimat, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la contact@udentalpro.com.
(Această politică exclude erorile făcute de clienți atunci când au furnizat detaliile de expediere a comenzii (comenzilor) sau livrările ratate de colete).


Am introdus o adresă de livrare greșită, o pot schimba?

Dacă vi se întâmplă acest lucru, trimiteți-ne un e-mail cât mai curând posibil, s-ar putea să ne ocupăm de acest lucru. Cu toate acestea, nu vă putem promite nimic, deoarece toate articolele noastre sunt de obicei procesate imediat după ce ați comandat și sunt expediate în aceeași zi sau la câteva zile după. Dacă comanda dvs. a intrat deja în procesul de expediere, nu vom putea să o oprim.
Nu ar trebui să fim responsabili dacă ați introdus o adresă de expediere incompletă și/sau incorectă. Sistemul nostru procesează automat comenzile și urmează doar ceea ce ați furnizat.


Pot să anulez comanda după ce a fost plasată?

Din nefericire, nu putem anula comanda dumneavoastră după ce a fost procesată și/sau expediată. Dacă vă anulați comanda ÎNAINTE ca aceasta să fi fost procesată și/sau expediată, vi se va percepe poate o taxă de anulare pentru a acoperi taxele de reaprovizionare și taxele care ne sunt percepute pentru rambursări de către companiile de carduri de credit

Motive nevalabile:

  1. Cumpărătorul nu mai dorește articolele - acesta este cel mai frecvent exemplu pe care nu îl putem onora dacă dorim să continuăm să oferim o valoare mare la Udental Pro. Cumpărătorul ar trebui să se asigure că mai dorește să cumpere articolele înainte de a trimite o comandă, nu după. După ce o comandă este trimisă, cumpărătorul încheie un contract obligatoriu din punct de vedere juridic cu vânzătorul pentru a cumpăra toate articolele din acea comandă.
  2. Cumpărătorul a găsit articole mai ieftine în altă parte - Cumpărătorul trebuie să fie sigur că este pregătit să plătească prețurile solicitate înainte de a trimite o comandă. După trimiterea unei comenzi, cumpărătorul încheie un contract obligatoriu din punct de vedere juridic cu vânzătorul pentru a cumpăra toate articolele din comanda respectivă.