Nu mai risipiți bani pe energie electrică instabilă.

Stabilizați curentul, eliminați energia electrică poluantă și reduceți factura de electricitate cu până la 70% chiar astăzi!

Stabilizați rapid și ușor energia electrică a locuinței dvs.
Reduceți energia electrică poluantă și dăunătoare din locuința dvs.

Protejați și prelungiți durata de viață a aparatelor electrocasnice și electronice.

OFERTĂ SPECIALĂ

50% REDUCERE

LIVRARE GRATUITĂ

Începeți să trăiți mai sănătos astăzi

Tehnologie stabilă, patentată

Despre EZWatt Pro

Dispozitiv  100% legal

Elimină energia electrică poluantă

Reduce consumul dvs.

Respectă planeta

Protejează durata de viață a aparatelor dvs.

Tehnologie puternică, patentată

Tehnologia patentată a EZWatt Pro oferă casei dvs. un curent electric stabil și regulat care crește eficiența, reduce energia electrică poluantă, reduce risipa de energie și reduce semnificativ facturile de energie cu până la 70%.

Sigur și fiabil, vă garantăm că

EZWatt Pro este singurul dispozitiv de corecție a factorului de putere care este atât aprobat de UL, cât și în conformitate cu RoHS. O garanție de un (1) an este inclusă cu fiecare EZWatt Pro.

Funcționează în orice casă

EZwatt Pro funcționează în case, apartamente și birouri. Oriunde aveți energie electrică, EZWatt Pro vă va ajuta.

Economii garantate în fiecare an

Nu este un secret că prețul energiei electrice crește constant în fiecare an, dar datorită acestei noi tehnologii consumatorii pot economisi sute sau chiar mii de euro în fiecare an la facturile de electricitate..

Cum funcționează EZWatt Pro

Stabilizează curentul

Combină tehnologia revoluționară de stabilizare a energiei electrice (EST) cu corecția factorului de putere pentru a stabiliza fluxul de energie electrică din casa dvs. și pentru a crește eficiența.

Reduce poluarea cu energie electrică

Reduce electricitatea poluantă care circulă în firele electrice, contribuind la eliminarea expunerii dumneavoastră la radiațiile electromagnetice artificiale (EMF/EMR) generate de aparatele fără fir.

Elimină tensiunea dăunătoare

Folosește condensatori avansați pentru a elimina vârfurile periculoase de electricitate care vă pot deteriora aparatele electrocasnice și electronice. 

"EZWatt Pro revoluționează sectorul electricității rezidențiale"

De câte EZWatt pro am nevoie? 

Casă mică/ Apartament

1x EZwatt Pro

(mai puțin de 100m2)

Casă/apartament mediu

2x EZwatt Pro

(100 - 140 m2)

Casă mare

3x EZwatt Pro

(Mai mult de 140m2)

Utilizarea EZWatt Pro este simplă și ușoară

Pasul 1. Conectați-l

Conectați dispozitivul la orice priză sau bară de alimentare și așteptați ca lumina verde să clipească.

Pasul 2. Salvați

Maximizați rezultatele și contribuiți la economisirea a până la 70% din factura de energie electrică

50% din următoarele comenzi 1000.
Ofertă limitată în timp!

Doar 586LEI  293LEI

 • Livrare rapidă în România

 • Garanția de returnare a banilor

 • 1 an garanție

Promoție valabilă în limita stocului disponibil. Obțineți reduceri mari atunci când comandați mai mult (Perfect pentru un cadou!)

Nu ne credeți pe cuvânt. Vedeți ce spun clienții noștri despre EZWatt Pro

Oameni reali, rezultate reale.

Alexandru B.

Nu știu exact cum funcționează, dar economiile sunt reale.

 • Acheteur vérifié

Manuela V.

Am încercat timp de o lună și trebuie să spun că începe să se vadă pe factură, singura problemă este că livrarea a durat puțin mai mult pentru mine din cauza unei probleme cu adresa mea poștală.

 • Acheteur vérifié

Mihai N.

Tocmai am primit EZwatt Pro! și, sincer, sunt uimit de cât de bine funcționează această cutiuță - în sfârșit, nu mai trebuie să cheltui sute de euro pe factura de electricitate!

 • Acheteur vérifié

Ionela J.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, aș fi vrut să-l fi cumpărat mai devreme. Dacă cineva pe care îl cunosc vrea să își reducă factura de electricitate cu cel puțin jumătate, nu pot decât să recomand acest aparat.

 • Acheteur vérifié

Constantin B.

Sunt șocat de faptul că firmele de energie ne pot cere mai mult decât folosim în realitate.

 • Acheteur vérifié

Mircea D.

Bravo, cel care a inventat acest lucru este un geniu, este incredibil cât de eficient este acest dispozitiv.

 • Acheteur vérifié

Alina P.

Cred că ar trebui să înființăm un club 😂 de iubitori EZWatt, eu am cumpărat recent în seturi de 3 pentru părinții și frații mei. Încă nu-mi vine să cred ce economii fac.

 • Acheteur vérifié

PROFITAȚI DE 50 % REDUCERE ASTĂZI

Întrebări frecvente

Mai jos este o listă de întrebări frecvente despre EZwatt Pro.


Va funcționa EZWatt Pro în România?

Da, va funcționa. EZWatt Pro este aprobat și ajută la stabilizarea energiei electrice în toate țările.

Va funcționa în casa mea?

Da, va funcționa. EZWatt Pro este potrivit pentru orice casă sau afacere cu electricitate, inclusiv apartamente comune, birouri, bungalouri și rulote. De fapt, orice spațiu cu electricitate poate beneficia de instalarea EZWatt Pro.

De câte unități am nevoie?

Pentru cele mai bune rezultate în filtrarea câmpurilor electromagnetice, vă recomandăm să instalați un EZWatt Pro pentru fiecare 100m2 de spațiu. Folosirea unui număr mai mare decât cel recomandat nu va crește rezultatele.

Unde ar trebui să plasez/instalez EZWatt Pro?

Unde ar trebui să plasez/instalez EZWatt Pro?
Pentru o unitate, vă recomandăm să o instalați într-o locație centrală. Majoritatea oamenilor aleg de obicei o locație aproape de cutia de întreruperi, deoarece este mai convenabilă și mai izolată. Cu toate acestea, atâta timp cât este oarecum centralizată, veți fi bine.

Pentru mai multe unități, recomandăm întotdeauna instalarea lor cât mai departe posibil. În mod ideal, în colțuri opuse ale casei. În acest fel, puteți maximiza efectul unităților.

Este EZWatt Pro legal?

Da, de fapt, nu există o modalitate mai bună de a stabiliza rețeaua electrică. Nu am fi surprinși dacă acest tip de stabilizare a rețelei ar deveni obligatoriu în viitor.

Cât timp este nevoie pentru ca produsul să acționeze?

Rezultatele sunt instantanee, dar variază în funcție de mai mulți factori, printre care: dimensiunea locuinței, consumul de energie electrică, utilizarea energiei solare, compania de electricitate, vârsta locuinței și mulți alții. Recomandăm ca toți clienții să acorde EZWatt Pro două luni întregi pentru a filtra poluarea electrică între 4 și 150 kHz (care este cea mai periculoasă electricitate poluantă transportată de cablurile electrice). Dacă, la sfârșitul celor două luni, rezultatele nu sunt cele la care vă așteptați, trimiteți-ne un simplu e-mail și vom fi bucuroși să preluăm unitatea (unitățile) înapoi pentru o rambursare completă. Fără întrebări.

Cum știu dacă EZWatt Pro funcționează?

Atunci când conectați EZWatt Pro, bara verde se aprinde, indicând că dispozitivul funcționează și că electricitatea poluantă provenită din câmpurile electromagnetice este filtrată.

Ce se întâmplă dacă EZWatt Pro nu funcționează?

Este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, solicităm tuturor clienților să acorde EZWatt Pro cel puțin două luni întregi pentru a filtra poluarea electrică între 4 și 150 kHz (care este cea mai periculoasă electricitate poluantă transportată de cablurile electrice).

Dacă, la sfârșitul celor 60 de zile, nu ați observat o reducere a consumului de energie electrică, contactați-ne prin telefon sau e-mail și vom fi bucuroși să preluăm dispozitivul înapoi pentru o rambursare completă. Fără întrebări.
Acest site nu este asociat, afiliat, aprobat sau sponsorizat de Google sau Facebook și nu a fost testat sau certificat de Google sau Facebook.
Contactați-ne
 • contact@ezwattpro.com
 • +33 07 56 49 50 76
Metodele noastre de plată
SATISFACȚIE GARANTATĂ

-30 de zile garanție de returnare a banilor

- Fără costuri ascunse
Copyright © 2024 ezwattpro.com. Toate drepturile rezervate.